TALENT
AMELIA PIJUAN

El perfil: Luis Badrinas

CEO de Barcelona Health Hub

Luis Badrinas Zoom

Formació

1976-1981

DRET A LA UNIVERSITAT DE BARCELONA

“No m’agradava exercir com a advocat, però dret és una carrera completa i polivalent que també em va permetre formar-me en humanitats, cultura i altres àrees. Em permetia, a més, treballar i obtenir els meus propis ingressos per pagar-me els estudis”

1996-1997

MÀSTER EN FINANCES A LA UNIVERSITAT DE DEUSTO

1998-1999

PADE A IESE BUSINESS SCHOOL

2006-2007

EXECUTIVE MANAGEMENT PROGRAM A IMD BUSINESS SCHOOL

2011-2012

GLOBAL CEO EXECUTIVE PROGRAM A IESE-WHARTON-CEIBS

Experiència laboral

1983-1995

DIVERSOS CÀRRECS A VITALICIO SEGUROS (GRUPO GENERALI ESPAÑA)

“A Vitalicio hi vaig entrar amb un contracte universitari de pràctiques i en vaig sortir com a director general. Quan t’incorpores a una empresa des de la universitat, t’has d’adaptar a tot i conèixer a tothom. Recordo que durant la meva etapa com a director comercial realment sabia qui era tothom. Aquesta experiència no l’he tornat a viure en les següents empreses a les quals m’he incorporat, perquè hi entrava des d’altres posicions”

“El paradigma de l’edat canvia. Avui no et jubiles i te’n vas a casa, sinó que et vas jubilant d’etapes anteriors. Ens anem reinventant, els períodes s’escurcen, la vida s’allarga i les experiències personals i professionals es multipliquen”, exposa Badrinas Zoom

“El paradigma de l’edat canvia. Avui no et jubiles i te’n vas a casa, sinó que et vas jubilant d’etapes anteriors. Ens anem reinventant, els períodes s’escurcen, la vida s’allarga i les experiències personals i professionals es multipliquen”, exposa Badrinas

1995-2002

CEO DEUTSCHE BANK INSURANCE GROUP A ESPANYA I PORTUGAL

“En la vida professional, com en la personal, s’ha de canviar. El canvi no és exogen, sinó endogen. I a Deutsche Bank, tot i el dolor d’acomiadar-me de Vitalicio, vaig veure una oportunitat molt bona per assumir un nou repte”

2002-2012

CEO GLOBAL LIFE SPAIN DE ZURICH INSURANCE GROUP

“Zurich va comprar el negoci assegurador de Deutsche Bank i em vaig incorporar al comitè executiu global de Global Life i al ‘leadership team’ de Zurich Insurance. Va ser un canvi d’escenari complet: estava implicat en els moviments estratègics del grup”

2013-ARA

CEO I PARTNER DE COMMUNITY OF INSURANCE

“Vaig connectar amb Carlos Biurrun, fundador de Community of Insurance - grup de comunicació i gestió del coneixement assegurador en xarxa -, poc abans de deixar Zurich. Col·laborava de forma esporàdica al blog de l’empresa fins que el 2014 vam dissenyar i treballar quatre àrees d’activitat diferents”

Badrinas i part de l’equip de Vitalicio, empresa a la qual es va incorporar com a estudiant en pràctiques durant el segon any de la carrera de dret Zoom

Badrinas i part de l’equip de Vitalicio, empresa a la qual es va incorporar com a estudiant en pràctiques durant el segon any de la carrera de dret

“Quan deixes una organització, deixes de ser rellevant. Així que vam convenir que havíem de posar en coneixement del sector i la indústria què faríem, i vam organitzar el nostre primer esdeveniment, en anglès, per mostrar a les asseguradores els nous models de distribució d’arreu del món”

2018-ARA

CEO DE BARCELONA HEALTH HUB

“Barcelona Health Hub sorgeix de la iniciativa d’un grup de joves empresaris (els fundadors de Mediktor). És un projecte que ja té més de 160 membres associats del món de la salut. Sorgeix, a més, en un moment en què feia falta, perquè les coses només funcionen si són necessàries”

“La innovació en l’experiència del client al món assegurador ha arribat a través de les ‘start-ups’. El sector assegurador ha cobert molt bé els riscos de les famílies i les empreses, però s’ha mogut, tradicionalment, de l’empresa al client. Ara ja fa uns anys que les companyies s’han adonat que el client és el més important i han començat a incorporar aquests nous models de negoci”