TALENT
VÍCTOR SOLVAS

El perfil: Jaume Massons

CMO de CatConsum

Jaume Massons Zoom

Formació

1987-1994

BUP I COU A L’INSTITUT MARAGALL

“Dedicava molt de temps a l’esport i vaig somiar en convertir-lo en una professió. Per fer rem olímpic has d’entrenar molt, patir i treballar en sincronia amb la resta de l’equip”

1994-1999

LLICENCIAT EN EDUCACIÓ FÍSICA I ESPORT A LA UNIVERSITAT DE LLEIDA

“El camí que tenia marcat em portava a fer oposicions i ser professor de secundària, però vaig optar pel més difícil. Per sort, els negocis al voltant de l’esport s’han fet globals i necessiten professionals de primer nivell”

1999-2001

MÀSTER EN DIRECCIÓ I GESTIÓ D’ORGANITZACIONS ESPORTIVES (URL)

“Vaig entrar en pànic en pensar que en sabia molt d’esport i de persones però gens de gestió, així que vaig invertir 10 anys en formar-me i demostrar que soc tan vàlid com qualsevol que vingui del món de l’empresa”

2001-2002

MÀSTER EUROPEU EN DIRECCIÓ ESPORTIVA A L’IDHEAP DE LAUSANA (SUÏSSA)

2017

PROGRAMA SUPERIOR EN DIGITAL BUSINESS A THE VALLEY BUSINESS SCHOOL

Zoom Després de molts anys de vida familiar a distància, Massons reconeix: “Ara dedico el meu oci a compensar tot el temps que no vaig poder dedicar a la meva dona i a la meva filla"

Experiència laboral

2002-2003

ASSESSOR DEL MINISTRE D’ESPORTS DE PANAMÀ

“Quedaven 10 mesos per celebrar els Jocs Panamericans i em trobo en plena gestió del caos. Sentia vertigen i hi havia poca predisposició a aplicar els canvis que jo proposava, així que vaig tornar”

2004-2006

DIRECTOR DELS CLUBS ESPORTIUS ROYAL FITNESS I FITNESSALUT

2006-2012

CONSULTOR ASSOCIAT. MFT CONSULTING

“Em van oferir ser la mà dreta del director i vaig decidir sortir de la meva zona de confort. Era el moment de demostrar-me que tenia coses a aportar”

2009-2016

DIRECTOR MBA INSTITUT DE FORMACIÓ CONTÍNUA IL3 - UB

“Un dels dos MBA que vaig portar era sobre empreses funeràries i vaig aprendre que es pot ser creatiu en qualsevol sector. Al final, tothom vol fer negoci”

2012-2012

PROJECT MANAGER LANCON

2012-2013

FUNDADOR DE GET CLEVER, IDEALIVE I SPORTIMPACT

“Vam ajudar el Comitè Olímpic de Timor Oriental a actualitzar-se. Malgrat la bona predisposició, hi ha contextos polítics i de corrupció que no permeten arrencar alguns països”

2014-2016

DIRECTOR DE DESENVOLUPAMENT. LIKWID (ARÀBIA SAUDITA)

“Tenia un projecte que m’il·lusionava, amb una feina d’impacte al món de l’esport i en una regió on les coses passen a una velocitat de vertigen, però torno a casa perquè la meva filla tenia un gran sentiment d’abandonament”

2016-2017

CAP DE MÀRQUETING. SPORTALIUS

2018-ACTUALITAT

CMO CATCONSUM

“El projecte neix com a punt d’informació sobre les empreses que tenen la seva seu social a Catalunya i s’ha convertit en una plataforma viva en què les persones poden informar-se i escollir serveis de proximitat i quilòmetre zero”

“Hem de ser l’espai de projecció per l’empresariat català. Oferim al consumidor la informació per fer un consum conscient i estratègic”

A la fotografia, Massons durant la seva estada a l’Aràbia Saudita. L’empresari explica com en cada etapa a l’estranger ha pensat en “aportar el seu granet de sorra per globalitzar Catalunya" Zoom

A la fotografia, Massons durant la seva estada a l’Aràbia Saudita. L’empresari explica com en cada etapa a l’estranger ha pensat en “aportar el seu granet de sorra per globalitzar Catalunya"