TURISME
P.S.

Més temps d’allotjament, habitació més barata

La plataforma de reserves per a hotels Stayforlong premia amb descomptes els viatgers que es queden més de tres nits en un establiment

Més temps d’allotjament, habitació més barata Zoom

Per què una persona que es queda deu dies en un hotel paga el mateix preu per nit que una que només s’hi està dos? Per als fundadors de la plataforma catalana Stayforlong, el sector turístic encara no ha aconseguit treure suc a un nínxol molt evident: els turistes de llarga durada. És per això que fa un any i mig van crear una plataforma que permet aconseguir millors preus per estades de més de tres nits, un segment que, segons els fundadors de la companyia, és més profitós per als hotels.

Aquesta web aplica descomptes que poden arribar al 15% sobre el preu d’una nit. Per obtenir aquestes promocions, Stayforlong basa el seu model en acords amb hotels i comparadors de preus com Skyscanner o Trivago. Per ara Stayforlong només ofereix uns 7.000 hotels a Espanya, però esperen ampliar l’oferta a 20.000 a finals d’any i obrir el servei a capitals europees. L’empresa preveu acabar el 2016 facturant prop de 350.000 euros.