El partit dels supervivents

Avui, 1 de desembre del 2013, reunits en assemblea els integrants d'aquesta agrupació, queden aprovats els estatuts del nou partit Solidaritat Emprenedora:

1. Queda desterrada del país la denominació emprenedor . La canviarem per supervivent , que defineix molt millor els integrants d'aquesta nova formació. Només es permetrà fer servir la paraula emprenedor en el nom del nou partit.

2. La nostra formació no admet discriminació per motius de sexe, raça o religió. L'únic requisit per poder-ne formar part és haver-se jugat la vida. Atenció: no valen hereus que hagin rebut l'empresa dels seus avis, pares o tiets.

3. Morosos a la garjola. El BOE publicarà una llista de grans empreses que, tot i podent, no paguen les factures a temps.

4. S'instaurà un nou impost: ISETCM (impost solidari per als treballados que creuen que són a una multinacional). Per cada paper no imprès per les dues cares, un euro.

5. Derogarem la llei de protecció de dades i la de riscos laborals i la canviarem per una declaració responsable (amb la qual ens caurà el pèl si hi ha un accident a la nostra empresa).

6. Creació del telèfon per al supervivent. Cada un de nosaltres tindrà un número de telèfon on podrà trucar per entendre els misteris de les notificacions de les administracions. Caldrà molt personal per al nou servei, així que, de passada, reduirem una mica l'atur.

7. Impulsarem un hub tecnològic a Silicon Valley o, si no és possible, al districte 22@ de Barcelona per investigar sobre les bateries perpètues per a mòbil.

8. En cas de poder arribar al govern amb un pacte, no el signarem. No volem arribar al govern, tenim massa feina.

9. El nostre partit no tindrà líders. No necessitem ningú que ens doni classes de supervivència (AKA emprenedoria ).