IMMOBILIARI
Emprenem 22/09/2019

L’aplicació per veure amb llibertat el pis que desitges

Kasaz posa en marxa un sistema que permet al client visitar l’immoble tant com vulgui i sense la pressió del comercial que el vol vendre

Xavier Grau
2 min
L’aplicació per veure amb llibertat el pis que desitges

Comprar un pis és, normalment, la inversió més gran que farà una persona durant la seva vida. Però anar a veure el pis que es vol comprar no és fàcil. Cal quedar amb un comercial, quadrar agendes i fer una visita més o menys llarga, però sempre sota la pressió de l’empleat de la immobiliària. Són visites de poc temps i condicionades per la presència d’un estrany que només pensa en tancar l’operació per endur-se una comissió. Un sistema que després porta disgustos. Per exemple, quan es compra el pis i no hi caben els mobles perquè no s’han pres bé les mides.

La tecnològica i immobiliària Kasaz vol acabar amb aquest problema i ha posat en marxa un sistema pioner a Europa: una aplicació que permet al possible comprador anar a visitar el pis sol, quan vulgui i tantes vegades com vulgui. El primer pis on s’ha adoptat aquest sistema és a Barcelona, al Poble-sec. El sistema funciona d’una manera fàcil i intuïtiva. Només cal anar al pis, accedir a l’anunci mitjançant un telèfon intel·ligent i clicar on diu “autovisitar”. El visitant haurà d’identificar-se introduint el seu número de telèfon i, un cop comprovada la identitat, s’obrirà la porta i es desbloquejarà l’alarma.

A més del pany automàtic, els pisos que es poden visitar amb aquest sistema tenen càmeres de televisió per evitar el vandalisme. El sistema, segons els responsables de Kasaz, empodera els possibles compradors, que poden visitar el pis tants cops com vulguin, però amb una durada màxima d’una hora per visita. Per a les immobiliàries també suposa un estalvi. No han de destinar comercials a fer visites dels pisos, i s’estalvien un important cost habitual en aquest negoci, el no-show, és a dir, la pèrdua d’hores de feina dels comercials quan queden per ensenyar un pis i no s’hi presenten els compradors.

stats