Menú
ara.cat
Accedeix
Subscriu-t'hi
Tanca Sessió
Créixer
Innovació
Petites&Mitjanes
Talent
Opinió
Blogs
Cerca
Cerca:
Accedeix
Subscriu-t'hi
Tanca Sessió
Créixer
Innovació
Petites&Mitjanes
Talent
Opinió
Blogs
Twitter
Facebook
cuina
Catifes, gramòfons i aspiradores, els avis de la Thermomix
Catifes, gramòfons i aspiradores, els avis de la Thermomix
Per què ha fracassat L’imperi del xef britànic Jamie Oliver “Si una empresa vol tenir èxit en el sector de la restauració, cal que es vagi renovant constantment: des de canviar els menús i les begudes fins a la manera de relacionar-se amb els clients”, apunta Simon Mydlowski, analista expert en aquest àmbit, en declaracions a la BBC. I afegeix: “Cal, alhora, saber diferenciar-se de la resta”.
Per què ha fracassat l’imperi del xef britànic Jamie Oliver
L’auge i caiguda de Lékué
L’auge i caiguda de Lékué
Gerard Formentí:“Facturarem 200.000 euros venent canelons en tan sols dues setmanes”
Gerard Formentí
“Facturarem 200.000 euros venent canelons en tan sols dues setmanes”
Les paelles que es mengen a la Rambla es cuinen a Igualada
Les paelles que es mengen a la Rambla es cuinen a Igualada
El grup de Flax & Kale vol una cuina nova per volar
El grup de Flax & Kale vol una cuina nova per volar
Classes amb xefs amb estrella Michelin sense sortir de casa
Classes amb xefs amb estrella Michelin sense sortir de casa
El difícil maridatge entre cuina i gestió
El difícil maridatge entre cuina i gestió