Poden ser ètiques les finances?

Jordi Marí de la Torre

Arriba la III Fira de l'Economia Solidària a Catalunya

Els dies 24, 25 i 26 d'octubre ens tornarem a trobar a l'antiga fàbrica de la Fabra i Coats per compartir un espai de descoberta i intercanvi en la tercera edició de la Fira de l'Economia Solidària a Catalunya.

Com cada any les finances ètiques hi seran presents, amb estands on podreu informar-vos dels serveis que ens ofereixen a dia d'avui o de com podeu associar-vos-hi. Si mai heu pensat en fer el pas, aquesta pot ser una molt bona ocasió per descobrir les seves propostes immerses en l'entorn que precisament contribueixen a construir: l'economia solidària.

A dia d'avui han confirmat la seva presència a la zona d'estands de la fira les següents entitats de finances ètiques: Oikocrèdit, Coop 57 i Fiare, però també hi trobareu entitats molt estretament vinculades al desenvolupament de noves eines financeres a l'abast del món cooperatiu com ara el Grup d'Inversors cooperatiu (Gicoop) o la Fundació Seira

A banda de la presència en els estands, les finances ètiques també estan molt presents en les xerrades i tallers que s'organitzen a la FESC durant tot el cap de setmana. Ens trobareu en activitats que van des de la innovació financera fins a la demanda d'una fiscalitat més justa.

Podeu trobar tot el programa d'activitats aquí.