Economia i finances per a tothom

Ignacio Capsir Carbonell

Anàlisi del broker Topoption

topoption Zoom

topoption

Des de fa alguns anys l'intercanvi binari permet que molts principiants s'enriqueixen gràcies a una revolucionària forma d'inversors de comerç binari, per la seva senzillesa de funcionament, sinó també els guanys que ofereix.

Molts corredors en línia s'especialitzen en l'especulació a la borsa binaria, oferint plataformes de negociació i pensaments dissenyats per facilitar l'accés a les sales d'operacions en línia.

La oferta està inflada i no és fàcil fer la bona elecció pel que fa a la plataforma d'operacions de canvi binari. Seleccioneu els criteris essencials per triar el broker ideal d'acord al seu perfil inversor.

El millor broker d'opcions binàries

El broker en línia TopOptiona través de la seva plataforma de negociació SpotOptionofereix un accés privilegiat a una plataforma de trading apreciada per molts usuaris. Sense més preàmbuls, vegem com és possible utilitzar l'intercanvi binari de Topoption iinvertir en aquesta gran plataforma.

Quinssón els avantatges d'aquesta plataforma opcions binàries?

En primer lloc vostè ha de saber que la plataforma desenvolupada per TopOptionestà basada en tecnologia web; és possible connectar-se a la interfície de comerç a través d'un simple ordinador i una connexió a Internet. Aquesta és un gran avantatge per als usuaris, no només en termes d'accessibilitat, ja que la plataforma està disponible les 24 hores del dia 24, però també en termes de manteniment, ja que l'usuari simplement no ha d'instal lar cap programari.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=OTOWvH2az2M[/embed]

La interfície de negociació proposada per TopOptionés increïblement simple, però no passar per alt moltes característiques dinàmiques que ofereixen les eines de comerç.

 • La pàgina principal inclou tots els instruments necessaris per especular.
 • En un obrir i tancar d'ulls, l'especulador pot llegir les notícies financeres proporcionada per Reuters, o començar a invertir a través d'una finestra amb unes fitxes intel·ligents i realitzar totes les operacions.
 • Les opcions binàries s'acosten a la maduresa i es mostra sobretot en vista de l'inversor, amb una pestanya que es vagi a la pàgina d'opcions personalitzat seleccionant la pestanya corresponent.
 • La interfície és excel·lent en aquesta plataforma, l'èmfasi s'ha posat clarament sobre la simplificació dels mecanismes de negociación.
 • El registre i l'obertura d'un compte són totalment gratuïts. No cal descarregar cap programari, ja que està basat en la web. No cal realitzar un dipòsit inicial quan s'obre el compte. De totes maneres, els que triïn fer-ho rebran una bonificació del 30 per cent com a benvinguda. En topoptionbono potsaconseguir-la en un 100%.
 • La taxa de rendibilitat és una de les més altes del mercat: pot arribar al 81 per conte, depenent de la inversió.
 • La taxa de reemborsament per a les operacions que van acabar out of the money va ser recentment augmentada del 10 al 15 per cent.
 • Així que un client es converteix en membre, se li assigna un executiu que el guiï i l'introdueixi a les opcions binàries.
 • L'opció Option Builder permet configurar les característiques del compte perquè s'adapti a l'estratègia del trader.
 • TopOptionha desenvolupat una aplicació web molt potent, per invertir en opcions binàries des de dispositius mòbils.
 • Els actius disponibles poden ser de diferents tipus: commodities, divises, accions i índexs.
 • Que beneficis puc obtenir?

  Pelque fa als rendiments de TopOption,es troba entre els millors, mostrant alegrement rendiment fins a un 500% per a les opcions " Touch". Per opcions com "Cash or Nothing" els pagaments tenen un límit de 90% com a màxim.

  beneficios-broker-topoption Zoom

  beneficios-broker-topoption

  Una de les característiques de la plataforma binària radica a la possibilitat de que els operadors poden definir-se la quantitat de tornada dels seus diners si la predicciósurt sense èxit.

  És possible recuperar fins a un 45% del seu fracàs en la execució d'una operació.

  Que opinen els usuaris sobre topoption?

  Des del seu llançament l'any 2009, aquesta plataforma ha sofert moltes crítiques, i des de llavors es va mostrar interessada a millorar per satisfer els seus clients. Així és que va augmentar els seus paràmetres de seguretat i les seves taxes de rendibilitat, i va millorar el seu servei d'atenció al client per tenir usuaris satisfets.

  Un dels punts que no convenç molts inversors d'aquesta plataforma és la suma mínim de diners a partir del qual es pot retirar del compte. Aquest part dels 200 euros, igual que els dipòsits mínims. Dit d'una altra manera, un usuari que tingui 100 dòlars en el seu compte no podrà retirar-los si no guanya o si no diposita 100 més.

  Un altre punt que no és una fortalesa de TopOption és que les inversions mínimes arrenquen en els 25 euros. Si bé no és un nombre il · lògic, algunes altres plataformes permeten realitzar inversions a partir dels 5 euros.

  Conclusions del broker TopOption

  Al final dedicar-se a l'especulació en el mercat de valors binari mitjançantTopOptionresulta ser una excel·lent opció pel que fa a la seva plataforma de comerç en línea.