Ara Cooperatives

Olga Ruiz

Vallirana és cooperativa

foto1.jpg Zoom

foto1.jpg

Per Judith Pardo, presidenta d'Eines, serveis socioeducatius, SCCL

Amb l’inauguració de l’exposició Construiex un món millor. Fes cooperativa que la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunyaha produït per commemorar l'Any Internacional deles Cooperatives, es dóna el tret de sortida de la I Jornada de cooperativisme a Vallirana, presentada per l’alcaldessa,Eva Martínez, i pel director de la Federació,Guillem Perdrix, el passat divendres 14 de desembre. L’esforç i el treball que hem estat duent a terme des de la cooperativa Eines per la preparació d’aquest esdeveniment, comença a veure els seus fruits.

foto2.jpg Zoom

foto2.jpg

L’Ajuntament de Vallirana aposta fermament per la creació de treball per la via de la autoocupació i amb ells, la cooperativa Einesha organitzat conjuntamentles activitatsde la Jornada, pensadaper a totes aquelles persones que busquen una base de coneixements sobre el què és i què suposa el mòn cooperatiu i desitgen fer-se'nressó.

Des de Eines volem transmetre els descobriments que durant el dia a dia hem pogut ferentre totes les sòcies i és que, si sumem motivació, interès, objectius i esforç, aconseguim autoocupar-nos i treballar del que ens agrada. En el nostre cas, al ser una cooperativa de serveis socioeducatius i formatius, treballar en el mòn social i educatiu. El fet de ser una cooperativa on es comparteixen beneficis i riscos,si hi ha fracassos, són compartits, i si hi ha satisfaccions, també.

Lescooperatives Sepra, Servei de Prevenció Integral, SCCL, Gestión Integral, SCCL i Transportes El Prat, SCCL, van participar a la Taula Rodona de la Jornada.

La cooperativa Eines està associada a la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, ´l'entitat que agrupa, representa i lidera el cooperativisme de treball a Catalunya.