Ara Cooperatives

Olga Ruiz

Cooperativa Nusos: Teixint nous futurs

L’Any Internacional de les Cooperatives,declarat per l’ONU aquest 2012, ésuna excel.lent ocasió per conèixer, de primera mà, de quina manera les cooperatives construeixen un món millor. Els i les cooperativistes associats a la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunyaens fan arribar els seus testimonis.

Laia Barres, treballadorade la cooperativa Nusos.

foto nusos p.jpg Zoom

foto nusos p.jpg

Amb motiu de la celebració de 2012 Any Internacional de les Cooperatives que ha impulsat la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, la cooperativa d’educació científica i per a la sostenibilitat Nusos SCCL organitza una jornada participativa sorgida amb la idea de donar a conèixer el món de les cooperatives.

La proposta té el seu origen en la confluència dels principis del cooperativisme i l’educació per a la sostenibilitat. En concret, vol reforçar la idea de pertinença a la comunitat a l’hora de generar visió de futur. El taller es desenvoluparà el dissabte 10 de novembre de manera simultània en cinc barris de la ciutat de Barcelona (Ciutat Vella, Gràcia, Guinardó, Nou Barris i Sants). Durant el matí treballarem mitjançant dinàmiques participatives i visitarem diverses cooperatives del barri com a exemple de bones pràctiques, dinarem plegats i a la tarda visitarem el grup cooperatiu ECOS, entitat que engloba 10 cooperatives i que ha inaugurat local recentment. El taller està obert a tothom qui hi vulgui participar.

Properament trobareu més informació al bloc de la cooperativahttp://nusoscooperativa.wordpress.com/