Empreses 26/03/2015

De quin color és el teu currículum?

2 min

Quan presentem el nostre currículum a una oferta, és important que transmetem tot el nostre potencial i la nostra adequació al lloc de treball. Tot i això, en ocasions encara que el nostre perfil professional s’adeqüi a una oferta de treball, el nostre currículum no transmet correctament la imatge que volem projectar i el missatge no arriba al seleccionador.

No sempre la dificultat per transmetre el nostre perfil està causada per un contingut poc definit en el currículum, a vegades és el format que escollim el que distreu al seleccionador i fa que la informació no li arribi de forma adequada. Escollir una mala combinació de colors per destacar alguns aspectes del currículum pot ser un dels errors més habituals en treballar el format del currículum, però no l’únic.

Si no estàs segur/a de si el format que has triat per al teu cv és el millor, et donem unes idees que et poden ajudar per fer més atractiu el teu cv:

combinació dels colorsmedi ambient ressaltar algun aspecte foto estigui emmarcada en excés marges del document targeta personal vinyetes canviïs de format i mida de lletra dins del currículum Has d’intentar doncs, captar l’atenció del seleccionador des del primer instant i alhora facilitar-li la lectura, de tal manera que pugui assimilar fàcilment la informació. En aquesta combinació entre atreure l’atenció i facilitar la lectura, la imatge del nostre currículum és molt important.

Per aprofundir en aquest tema pots participar en les activitats carta i currículum i també consultar la informació del web Barcelona Treball.

Publicat per: Àngela Guillen, Equip Tècnic de Barcelona Activa

stats