Empreses 20/02/2014

Els professionals + buscats

2 min

En iniciarun procés de recerca de feina el primer pas és definir quin serà el nostre objectiu professional i tenir clares quines són les nostres prioritats: volem trobar unafeinasimilar a les que hem realitzat anteriorment?O volem fer un canviprofessional cap a un sector o ocupació amb més oportunitats laborals? Per a reorientar-nos professionalment és important conèixer quines són les tendències de contractació de les empreses de cara al futur.

En aquest sentit, la consultora del Grup Adecco, Adecco Professional,llença la 9ª edició de l'informe “Los + buscados”amb lesprevisions dels perfils professionals més demandats per a les empreses aquest 2014.

  • Especialista de producte. És el professional de referència per a la xarxa comercial del sector. S’encarrega de la formació i recolzament dels tècnics així com de realitzar les demostracions del producte als clients.
  • Controller financer . La seva tasca principal és el disseny i la planificació de l’estratègia financera d’una companyia.
  • Senior account manager.El seu objectiués incrementar les vendes generant nou negoci a grans empreses.
  • Especialista SEO/SEM. És el responsable de la optimització de les pàgines web d’una companyia i de dissenyar una estratègia de contingut on-line.
  • Enginyer comercial amb anglès. Professional que reuneix les habilitats comercials amb els coneixements tècnics i d’idiomes.
  • Administrador de sistemes amb virtualització. La seva tasca principal és la resolució de problemes tècnics com el manteniment i suport de les bases de dades.
  • Dissenyador/a sènior tèxtil. Les principals marques aposten per aquests Professionals creatius que busquen la innovació en els seus dissenys.
  • Key account manager sector logístic. És la persona de referència per a la gestió dels comptes clau a la companyia.
  • Programador en Java. És la figura responsable de desenvolupar programes que ajudin a automatitzar i sistematitzar els processos operatius i administratius en funció de les necessitats de les empreses.

Si vols tenir les claus per reorientar-te professionalment, et recomanem que realitzis les activitatsd'Orientació i balanç professionaldel programa d’activitats. I si vols conèixer nous perfils professionals pots consultar elcercador d’ocupacions de laWeb Barcelona Treball.

Publicat per: Xília Cardona, Equip Tècnic de Barcelona Activa

stats