Barcelona Treball

Barcelona Activa

Test d’Interessos Professionals. Descobrir què ens agrada per definir el nostre objectiu professional

Són diversos els moments en els que hem de prendre decisions sobre el nostre futur professional. Des de quan hem de triar uns estudis, moment en el que cal reflexionar a què ens agradaria dedicar-nos, o bé durant la nostra trajectòria professional, quan no ens trobem realitzats a la feina o les circumstàncies del mercat de treball ens obliguen a reorientar la nostra carrera.

És en aquests moments quan necessitem experimentar un procés d’autoconeixement que ens permeti treure a la llum el nostre potencial: endreçar la nostra “motxilla professional” i posar sobre la taula els nostres coneixements, experiència, habilitats i també, els nostres interessos i motivacions.

Per aprofundir en els nostres interessos professionals tenim dues opcions. Una de més lliure i informal que seria la de poder somiar desperts per descobrir les nostres motivacions, allò que realment ens apassiona, i transformar-lo en una oportunitat professional. Però també existeix l’opció d’utilitzar eines especialitzades que ens ajudin en aquesta tasca.

Avui et presentem una nova eina que Barcelona Activa posa a la teva disposició amb aquest fi: el nou Test d’Interessos Professionals.

Nou Test d'Interessos Professionals Zoom

Nou Test d'Interessos Professionals

A partir d’un test d’una durada aproximada de 20 minuts, podràs conèixer quins són els àmbits professionals que més t’interessen i quines són les sortides professionals més afins d’entre un catàleg de més de 950 ocupacions. A més, podràs acotar aquest ventall d’ocupacions en funció del teu nivell d’estudis, la categoria professional del teu interès o el sector econòmic en el que vulguis desenvolupar-te professionalment.

Si, a més, ets membre de la Plataforma Empresa – Ocupació, podràs accedir tantes vegades com vulguis als teus resultats i aquests seran plasmats en el teu registre, visible per a totes les empreses que participen en el projecte.

Fes el Test d’Interessos professionals i “posa nom” al teu nou objectiu professional!

Publicat per:Carolina Lorenzo, Equip Tècnic del Centre per al Desenvolupament Professional Porta22 de Barcelona Activa.