Barcelona Treball

Barcelona Activa

Parla cara a cara amb empreses que estan seleccionant

Market place Zoom

Market place

Avui us volem explicar una manera innovadora de trobar feina a través de Barcelona Activa: els esdeveniments de networking per al reclutament. Són sessions on persones que busquen feina i empreses amb vacants es troben en un espai distès on es combina networking amb entrevistes de selecció de curta durada. Així, en aquestes sessions hi participen candidats i responsables de recursos humans d’empreses que tenen processos de selecció actius i esdevenen una oportunitat única de conèixer-se i valorar-se mútuament. Durant el 2014 s’ha donat un fort impuls a aquest tipus d’ esdeveniments participant, fins al moment 18 empreses per prop de 142 vacants. Els esdeveniments han donat bons resultats d’inserció, tot i que un dels aspectes més valorats pels candidats és la possibilitat de conèixer empreses i poder parlar amb elles directament. Un bon exemple, el vam viure el passat dimarts dia 21 d’octubre on a Barcelona Activa va haver-hi un esdeveniment amb 12 ofertes dels àmbits màrqueting, comercial i atenció al client presentades per 6 empreses i 64 vacants. Els resultats van ser molt satisfactoris i ja estem treballant en l’organització de propers esdeveniments que tot seguit et resumim

Els passos per a participar en aquests esdeveniments com a candidat són:

  • Pre-inscriure't a l'esdeveniment a través del formulari de l'activitat que trobaràs al web Barcelona Treball, adjuntant el CV amb el codi de l'oferta que t’interessa.
  • Esperar la confirmació de la inscripció per correu electrònic un cop els tècnics de Barcelona Activa hagin validat la teva candidatura.
  • Participar, de forma opcional, a una sessió de preparació per treballar la teva candidatura i presentació a les empreses
  • Portar el teu currículum a l’esdeveniment i participar-hi activament. És una excel·lent oportunitat!
  • Si vols informat dels nous esdeveniments de networking pel reclutament que organitzem des de Barcelona Activa consulta l'apartat Sectors econòmics i oportunitats professionals del nostre programa d'activitats que tens publicat al web Barcelona Treball. I recorda que si ets usuari de Barcelona Activa i vols accedir a les ofertes de feina que gestionem pots donar-te d’alta a la Plataforma Empresa-Ocupació i deixar-nos el teu currículum.

    Publicat per: Equip Tècnic de Barcelona Activa.