Empreses 29/05/2013

Les startups busquen talent: 5 de Juny, JobFluent Barcelona Management Edition

1 min

Barcelona Activa, en el marc del Saló BizBarcelona, impulsa també un esdeveniment de reclutament i networking per a facilitar la trobada de talent entre Startups i professionals de la ciutat.

El "JobFluent Barcelona Startup Fair: Management Edition" tindrà lloc el dia 5 de juny de 16h. a 20h. en el recinte firal de Montjuïc. Les incripcions encara estan obertes, tant per a les persones que vulguin presentar la seva candidatura, com per a empreses que busquin professionals per a incorporar.

En aquesta edició, el llistat de perfils professionals que es tindran en compte seran:

  • IT/Engineering: CTO, Development/Engineering team leads
  • Product: Product Manager, Project Manager, Program Manager, Creative Director, UX Manager
  • Marketing: CMO, Marketing Director/Manager, functional team Director/Manager (SEO, SEM, Social media, Marcom, PR)
  • Sales: Sales Director/Manager, Business Development Director/Manager, Account Executive, Account Manager, Country Manager
  • Finance/Admin: CFO, Finance Director/Manager, Controller, Human Resources Director/Manager

Tots aquells interessats en poder parlar amb les empreses presents han de fer una inscripció on-line totalment gratuïta i que també els hi donarà accés a visitar el Saló BizBarcelona durant els dies 5 i 6 de juny.

A més de tenir a Barcelona Activa com a impulsora de l'esdeveniment, JobFluent també comptarà amb interessants sponsors com Moritz, The ESADE MBA i Loogic.

Un format diferent, que ens apropa a connectar el talent de la ciutat en aquells àmbits en els que hi ha oportunitats laborals i de negoci.

stats