Barcelona Treball

Barcelona Activa

Hello 2015!

2015_1 Zoom

2015_1

Comença un nou any iaprofitem per fer balanç de què ha estat l’any anterior i un llistat de bons propòsits pels pròxims 365 dies, que pretenem aconseguir. És un bon moment doncs, per fer canvis en l'àmbit personal i/o professional, fer una anàlisi del nostre procés de recerca de feina i fitxar-nos nous reptes i/o nous projectes.

Et donem algunes idees que et poden servir:

  • Revisar el missatge professional: sé el que vull?, tinc definit el/s objectiu/s professional/s? Conec les meves competències? El meu currículum transmet aquest missatge?
  • Millorar les competències en matèria d’idiomes, d’informàtica i/o d’altres àrees específiques. Cercar recursos de formació, per ex. la formació on-line, pot ser una bona idea. En definitiva aprendre per créixer professionalment.
  • Posar-te al dia en les eines 2.0 per a la recerca de feina: actualitzar la informació dels portals on-line; fer-te visible a les xarxes professionals (Linkedin, Twitter…); i actualitzar la foto del teu perfil!
  • Fer networking: participar en activitats, esdeveniments, fires, etc. relacionats amb el teu perfil professional i/o sector, i conèixerprofessionals amb interessos i objectius comuns.
  • Cercar fórmules per gestionar millor el temps: per ser més eficaç i alhora arribar als objectius del dia a dia, disposar de tempsper la família, els amics, hobbies, esport… saber prioritzar tot analitzant on invertim temps ienergia.
  • Són evidentment alguns suggeriments; es tracta d’aprofitar el nou any per plantejar-te alguns reptes concrets que amb confiança i constànciapots fer realitat.

    Quins són els teus propòsits pel 2015?

    Publicat per:Àngela Guillen, Equip Tècnic de Barcelona Activa.