Barcelona Treball

Barcelona Activa

Coaching per a majors de 45

Zoom

Abril arriba amb novetats des de la línea de Capacitació Professional i Ocupació de Barcelona Activa. Acaba de posar-se en marxa un nou servei de COACHING PER A LA RECERCA DE FEINA PER A PERSONES MAJORS DE 45 ANYS. Es tracta d’un procés personalitzat on un coach t’acompanyarà en la definició dels teus objectius professionals i la creació d’un bon pla d’acció per aconseguir-los. La finalitat d’aquest servei és obtenir noves eines i tècniques per a la recerca de feina, així com abordar aspectes actitudinals, d’enfocament psicològic i màrqueting personal. D’aquesta manera, aconseguiràs nous recursos i desenvoluparàs competències que fomentaran la teva autonomia i el teu lideratge personal, incrementant així les teves possibilitats per a trobar una feina.

La dinàmica de les sessions es basa en l’aplicació de la metodologia coaching, a un procés personalitzat dintre d’un grup reduït de 7 persones. Així, es potencien els beneficis de realitzar un procés individual, però aprofitant les avantatges de treballar amb persones de característiques similars. El fet de realitzar un treball personal a l’hora que ho fan també d’altres persones enriqueix el contingut de les sessions i crea sinergies on es promou el networking i l’ajuda mútua.

Amb el precedent de la bona resposta que va tenir el Servei de COACHING PER A JOVES, Barcelona Activa ha decidit seguir ambla mateixa línia oferint aquestes sessions a persones que tenen més dificultats per inserir-se actualment en el mercat de treball. Igualment, es continuen oferint activitats de COACHING PER AL DESENVOLUPAMENT PROFESSIONAL, destinades a professionals en actiu o en recerca activa de feina, independentment de la seva edat. Per participar en aquestes accions pots realitzar la inscripció a través de l’apartat de Coaching del web Barcelona Treball.

Publicat per:Joana Sanz, Equip Tècnic de Barcelona Activa