Empreses 22/09/2014

Aquest setembre, Mobilitza't!

3 min

Les TIC estan esdevenint cada vegada més una eina d’ús habitual i entre elles és destacable l’auge de les tecnologies mòbils, un element gairebé indispensable en el dia a dia de moltes persones. Aquest impacte de les TIC en la nostra vida té un reflex directe en el mercat de treball. El sector vinculat a les tecnologies mòbil és un dels que més impuls està tenint a la ciutat de Barcelona en els darrers anys, en que estan apareixent noves empreses i ocupacions que hi estan vinculades. Enguany a Barcelona Activa estem impulsant una sèrie d’activitats vinculades al sector Mobile dirigides específicament als joves, un dels col·lectius que amb més virulència pateix l’atur. Si tens curiositat per conèixer les oportunitats professionals que aquest nou sector et pot oferir, entre 18 i 24 anys i el títol de Graduat en ESO (i no has finalitzat cap altra formació reglada superior),aquest programa et pot oferir l’oportunitat de formar-te en un sector emergent. Mobilitza't Mobile és un programa impulsat per l'Ajuntament de Barcelona a través de Barcelona Activa, i que aquest setembre iniciarà la seva segona edició. Les activitats que organitza s’articulen al voltant dels següents eixos: - MOB ACADEMY: Tots/es els/les alumnes participen en una formació d’iniciació en l’àmbit Mobile i en funció del seu interessos participen posteriorment en una formació professionalitzadora en algun d'aquests perfils professionals:

  • Iniciació a la programació d’aplicacions mòbils
  • Disseny i usabilitat
  • Configuració i comercialització de dispositius mòbils

-MOB COMMUNITY: Activitats socials i de divulgació de la cultura Mobile. - MOB JOB MARKET: Activitats per estar a l’última sobre les últimes tendències del sector, així com de lesoportunitats professionalsque el Mobile ofereix a la Ciutat de Barcelona (a través de mentoring, tutorització, visites a empreses i conferències de professionals o empreses del sector). - MOB JOB SEARCH: Suport de mentors/esi tutors/es per a orientar-te durant la teva experiència en el programa. Un exemple de les activitats que es realitzen en aquest programa el trobem en la jornada Games Day, que es va realitzar el passat 21 de juliol, en que els assistents podien participar en diferents tallers dinamitzats per professionals del sector. es van organitzar workshops per aprendre a crear, reproduir i compartir música a través de les aplicacions mòbils Tuner Tool, Deej y Splyce; competicions de jocs i els tallers per treballar la creativitat a partir d’activitats de pluja d’idees per aprendre a crear i dissenyar aplicacions. Si vols conèixer amb més detall aquest programa, et deixem un vídeo enregistrat en el marc del Games Day, en el que els participants expliquen l’experiència del seu pas pel programa.

Setmanalment realitzem sessions informatives on s’expliquen amb detall les possibilitats que aquest programa t’ofereix per iniciar la teva carrera al sector. Inscriu-t’hi i Mobilitza’t! Publicat per: Mireia Puig, Equip Tècnic de Barcelona Activa.

stats