Barcelona Treball

Barcelona Activa

Aprofita l’estiu! Com formar-te gratis en idiomes.

Zoom

Vols millorar les teves competències en idiomes aquest estiu? Coneixes quines són les opcions gratuïtes que tens per formar-te en idiomes? Actualment tens a la teva disposició diverses plataformes d’internet i aplicacions mòbils que et permetran endinsar-te en el coneixement o perfeccionament d’un idioma, moltes vegades d’una manera original i des de qualsevol lloc on hagis decidit passar les vacances d’estiu.

A continuació et proposem algunes d’aquestes planes web i aplicacions mòbils perquè escullis la que s’adapti millor a la teva forma d’aprenentatge.

BBC Learning English

http://www.bbc.co.uk/learningenglish/

Tant si comences de zero com si el que vols és perfeccionar l’anglès, aquesta plataforma t’ofereix material audiovisual per a què practiquis conversa, escriptura i comprensió en llengua anglesa. Hi podràs trobar cursos per nivells així com també apartats per millorar la pronunciació, expressions de la vida quotidiana o aprendre nou vocabulari a partir de les notícies d’actualitat.

Busuu: The language learning community

https://www.busuu.com/es/

És una comunitat online per aprendre idiomes on els mateixos usuaris poden ajudar-se a millorar les seves competències lingüístiques. La pàgina proporciona cursos en 11 idiomes diferents: anglès, espanyol, francès, alemany, italià, portuguès, rus, turc, polonès, japonès i xinès.

Exam English

http://www.examenglish.com/

Si vols preparar-te pels exàmens oficials, pots començar amb els exercicis i pràctiques que trobaràs en aquesta plana web. També podràs fer un test de nivell perquè tinguis clar quin és l’examen oficial al què t’has de presentar.

Belingo

http://www.beelingo.com/

Aquesta eina t’ofereix àudios, pràctiques de gramàtica, vocabulari, diccionaris i jocs educatius per aprendre i perfeccionar l’anglès.

Memrise

https://www.memrise.com/

Si vols aprendre anglès a partir dels jocs, memrise ha elaborat un mètode basat en un sistema de targetes on es pot memoritzar vocabulari a través de diferents trucs mnemotècnics. A mesura que vagis millorant el teu nivell d’anglès aniràs guanyant punts i els podràs utilitzar per a competir amb altres usuaris.

 

Si vols més informació sobre formació, d’idiomes pots consultar l’apartat web de formació del web Barcelona Treball o inscriure’t a l’activitat: La meva formació està desactualitzada, què puc fer?

Publicat per: Xilia Cardona, Equip Tècnic de Barcelona Activa