ANDREA RODÉS

Reinventa't

Un enginyer forestal i un psicòleg especialitzat en gestió d'equips d'alt rendiment han muntat una consultora de recursos humans

Reinventa't / FOTO: RUTH MARIGOT Zoom

Passions

David Carulla es va llicenciar en enginyeria forestal el 2010, però un bon dia va assistir a un congrés d'intel·ligència emocional a la seva ciutat, Lleida, i el tema el va fascinar. Deixant de banda l'enginyeria, va marxar a Barcelona a estudiar un màster especialitzat en recursos humans i en acabar va decidir emprendre un projecte pel seu compte i muntar una consultora.

Socis

El gener del 2013 Carulla va fundar Emorganizer juntament amb Miquel Nadal, psicòleg de 28 anys, especialitzat en gestió d'equips d'alt rendiment, amb experiència freelance en reclutament de recursos humans per a empreses. En total, han invertit 3.000 euros. "Volem ajudar a millorar la productivitat de les persones i equips dins les empreses", diu Carulla.

Optimitzar

El mètode, "que no té res a veure amb el coaching" , remarquen tots dos, es basa a donar pautes per optimitzar els processos de selecció dels treballadors i la manera de treballar i organitzar els recursos humans dins una empresa, principalment pimes. També ofereixen servei de formació. "Volem que aprenguin per elles mateixes", diu l'emprenedor.

Rigor

Es defineixen com una alternativa més econòmica a les consultores de recursos humans i insisteixen que es basen en metodologia científica, treta de la recerca acadèmica. També aposten per la recerca d'aplicacions tecnològiques per millorar l'eficiència en la gestió del coneixement i evitar el solapament de tasques, un error molt freqüent", conclou.

Buscar la productivitat

Els consultors d'Emorganizer ofereixen serveis de consultoria i formació a pimes i autònoms per millorar la productivitat en temes de gestió de recursos humans. El cost mínim d'un projecte és de 50 euros.