ANDREA RODÉS

Reinventa't

Un antic productor audiovisual de La Xarxa llança una plataforma per promoure el contacte entre creatius i empreses

Connectar

Pere Gibert va treballar set anys com a creador de continguts per a La Xarxa, la plataforma audiovisual de la Diputació de Barcelona. Al juny va decidir que volia emprendre pel seu compte i aprofitant l'experiència professional anterior va crear Bumayé, una plataforma online per ajudar a posar en contacte creatius i empreses.

En xarxa

A Bumayé ja s'hi han adherit 25 cr social media de l'àmbit català. "Volem créixer de manera moderada", diu Gibert. La idea és detectar les necessitats de contingut de les empreses i trobar-los el creatiu més adequat, o viceversa. Ell i el seu soci han invertit uns 15.000 euros en total. ,>

Valor afegit

Bumayé coparticipa en cada projecte i cobra segons la seva aportació. L'empresa s'encarrega de les tasques de seguiment i producció. "A diferència d'una agència convencional, nosaltres no fem simple subcontractació de creatius, sinó que els donem visibilitat i promoció", explica Gibert. "A més prioritzem els projectes d'implicació social".

Xarxa de creatius

La comunitat Bumayé promou el contacte entre creatius i potencials clients, i ofereix una manera més econòmica i ajustada a les necessitats de les empreses.