ANDREA RODÉS

Practica l’anglès amb un expert a l’hora que vulguis

Ala Beth Camprubí sempre li han agradat els idiomes, així que després d’un temps treballant en comerç internacional en diverses empreses, l’any 2007 va decidir fer-se autònoma i dedicar-se a impartir classes d’anglès dirigides a executius i gent del món dels negocis. Sota la marca BéCé, Camprubí i els seus col·laboradors ofereixen formació específica i in situ a la mateixa empresa, com, per exemple, assessorar un comercial abans d’anar a una fira o negociar un contracte amb un client estranger. El juliol passat Camprubí va decidir ampliar el seu negoci i apostar per la formació online, és a dir, oferir l’oportunitat de practicar l’anglès oral amb un professor a través d’internet, a l’hora i dia que es vulgui.

Amb una inversió inicial de 4.000 euros, Camprubí ha llançat la web Beceonline.com, una plataforma informàtica que permet als usuaris fer reserves de sessions d’anglès per Skype en només quatre passos. L’usuari pot triar l’horari i el professor que vulgui, segons disponibilitat, així com la temàtica que vol tractar durant la sessió. “El servei està dirigit principalment a empresaris i gent amb un nivell d’anglès mitjà”, diu Camprubí.

L’emprenedora necessita ara una segona inversió de 8.000 euros per dur a terme la campanya de comunicació online i millorar el posicionament de la web a internet (SEO). Més endavant es planteja desenvolupar l’aplicació mòbil per facilitar les reserves de sessions, el preu de les quals varia segons el volum d’hores contractades.