Empreses 12/05/2013

Octavi Soler : "La meva despesa principal és en menjar"

2 min
Octavi Soler : "La meva despesa principal és en menjar"

Quina va ser la seva primera feina?

D'auditor a Cooper's & Lybrand, l'actual PWC.

A què es dedica actualment?

Dirigeixo Trustly Espanya, on hem importat d'Escandinàvia una nova forma de pagament electrònic que consisteix en una transferència bancària segura i directa.

Quantes hores passa cada dia a l'oficina?

Unes 13 al dia.

¿Té alguna mania o costum que no trenqui mai?

Seguir uns principis ètics.

Quants metres quadrats té el seu despatx?

Uns 15 metres quadrats.

De quina decisió del passat es penedeix?

Vaig estar vivint a l'estranger quatre anys, i crec que hauria d'haver marxat abans i per més temps.

Quanta estona parla per telèfon cada dia?

Tres hores cada dia.

iPhone, Android o BlackBerry?

Sóc d'iPhone.

A part del seu habitatge i dels estudis, quina és la despesa més important que ha fet mai?

En menjar. M'agrada molt anar de restaurants.

Per quin motiu canviaria de feina?

Ara mateix no m'ho plantejo, estic en un projecte molt interessant.

De què li ha servit el que va estudiar?

De molt, tant a nivell tècnic com de gestió d'equips, sobretot l'MBA que vaig estudiar.

Digui el nom d'algú que estigui sobrevalorat.

Alguns polítics, és molt evident.

Hi ha algú a qui admiri?

Admiro algun polític, encara que queda malament dir-ho. I a molta gent que està en el món de la filantropia, com el Nobel de la pau Muhammad Yunus.

Amb quina regularitat inverteix a borsa?

Habitualment no, només algunes vegades.

Quan era un nen, què volia ser de gran?

És molt avorrit, però jo de petit volia ser empresari.

Quina habilitat és imprescindible per fer negocis?

El sentit comú, la motivació, la capacitat d'autocrítica i la interacció humana.

Què és el pitjor que ha de fer a la seva feina?

Les tasques molt repetitives i de baix valor afegit.

És d'esquerres o de dretes?

Ni de l'un ni de l'altre, sóc una mena de còctel.

stats