Empreses 03/06/2012

'Made in Catalunya' ràpid, 'please'!

Nicola Padovan
1 min

Senyors i senyores de Catalunya, analitzant els últims esdeveniments internacionals, nacionals i de la galàxia sencera sembla arribada l'hora de fer un esforç considerable per la instauració d'un Made in Catalunya . No ens enganyem: no és cap provocació sentimental ni política. És una decisió gairebé obligada, de futur i molt lògica en l'àmbit econòmic, no una provocació.

El problema és que fins avui no ens ho hem cregut. Nosaltres mateixos no hem confiat en un Made in Catalunya i hem preferit una marca tova com la d'Espanya. Fixeu-vos-hi, no ens decidim ni a etiquetar els nostres productes en el nostre idioma! Quina tristesa! ¿On volem anar a parar si continuem així? Necessitem un esforç conjunt en tots els àmbits, cultural, econòmic i esportiu. Públic i sobretot privat. Les empreses han de deixar les pors i apostar decididament en aquest sentit, i el Govern les ha d'ajudar.

Al principi costarà, però el més difícil ja ho tenim: la nostra qualitat i els nostres productes! I és millor que ens afanyem, perquè si volem tenir preparat el Made in Catalunya d'aquí uns anys, és millor començar ara. I tal com està el panorama és una obligació. I una oportunitat.

stats