Empreses 08/07/2012

La gent s'està movent

Jordi Fabregat
1 min

Mai m'havien trucat tant per obrir botigues de la marca que represento. I el que sorprèn és que ha sigut gent normal, no kamikazes, paranoics o exbanquers que no saben què fer amb la prima que han cobrat.

Aquest mes obro tres o quatre establiments. El fet és que amb la crisi la gent s'espavila i busca l'autoocupació. Analitza, compara i intenta equivocar-se el menys possible. Això està passant!

Mentre els vampirs de la vella economia ens xuclen la sang (això s'acaba!) tothom s'està movent. Passegeu pels barris d'Europa i veureu multituds d'iniciatives fetes per joves i no tan joves.

Aneu al Raval! Com va dir en un tuit fa dies l'Àlex Gutierrez, periodista d'aquesta casa, és espectacular la pujada de noves iniciatives en aquell barri. I no només d'immigrants! Esclar que ara això representa poc, però cap empresa ha nascut gran (a part de Bankia).

Moltes d'aquestes iniciatives, a més, van dirigides cap al respecte al medi ambient, les persones, la bellesa del producte. Els tres pilars de la nova economia que està naixent.

stats