Empreses 28/10/2014

Parla cara a cara amb empreses que estan seleccionant

3 min

Avui us volem explicar una manera innovadora de trobar feina a través de Barcelona Activa: els esdeveniments de networking per al reclutament. Són sessions on persones que busquen feina i empreses amb vacants es troben en un espai distès on es combina networking amb entrevistes de selecció de curta durada. Així, en aquestes sessions hi participen candidats i responsables de recursos humans d’empreses que tenen processos de selecció actius i esdevenen una oportunitat única de conèixer-se i valorar-se mútuament. Durant el 2014 s’ha donat un fort impuls a aquest tipus d’ esdeveniments participant, fins al moment 18 empreses per prop de 142 vacants. Els esdeveniments han donat bons resultats d’inserció, tot i que un dels aspectes més valorats pels candidats és la possibilitat de conèixer empreses i poder parlar amb elles directament. Un bon exemple, el vam viure el passat dimarts dia 21 d’octubre on a Barcelona Activa va haver-hi un esdeveniment amb 12 ofertes dels àmbits màrqueting, comercial i atenció al client presentades per 6 empreses i 64 vacants. Els resultats van ser molt satisfactoris i ja estem treballant en l’organització de propers esdeveniments que tot seguit et resumim

  • 30 d'octubre del 2014: MARKET PLACE #bcntreball: sector TIC amb 11 ofertes de perfils tecnològics (ex: dissenyador-programador web o electrònic hardware engineer) per 7 empreses diferents, entre les que es troben Hewlett Packard o Lear Corporation. Fins a 20 persones podrien aconseguir feina al sector TIC amb aquest esdeveniment.
  • 3 de novembre del 2014: WORKSHOP D’OFERTES: Vols treballar a Decathlon? Amb 80 vacants per a estudiants, de venedors/es per les botigues de Decathlon durant, al menys, la campanya de Nadal.
  • 12 de novembre del 2014: WORKSHOP D'OFERTES: es busquen... comercials d'entitat financera per un procés de selecció que Randstad està realitzant per a una important entitat bancària
  • 18 de novembre del 2014: MARKET PLACE #bcntreball: Sector Smart City al gran esdeveniment de la ciutat del sector Smart Cities que tindrà lloc a la Fira2, el Smart City Expo World Congress. De moment amb 13 ofertes diferents (ex: tècnic projectes d’automatització i control en l’entorn de les infraestructures o consultor de negoci solucions digital business software) de4 empreses entre les que es troben Atos Worldline o Altran.
  • 20 de novembre del 2014: Busques feina d'Agent Comercial?al Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Barcelona (COACB). Al menys 29 empreses empreses nacionals i internacionals que estan buscant agents comercials es donaran lloc en una jornada.
  • 2 de desembre del 2014: dins del UPMobile que es realitzarà al Barcelona Growth Centre es farà el Market Place del Talent Mobile organitzat pel programa Barcelona en moBiment per seleccionar professionals del ecosistema generat per l’industria, comercialització de mòbils i els seus serveis.

Els passos per a participar en aquests esdeveniments com a candidat són: Si vols informat dels nous esdeveniments de networking pel reclutament que organitzem des de Barcelona Activa consulta l'apartat Sectors econòmics i oportunitats professionals del nostre programa d'activitats que tens publicat al web Barcelona Treball. I recorda que si ets usuari de Barcelona Activa i vols accedir a les ofertes de feina que gestionem pots donar-te d’alta a la Plataforma Empresa-Ocupació i deixar-nos el teu currículum. Publicat per: Equip Tècnic de Barcelona Activa.

stats