Empreses 01/02/2012

Mercat de treball... en parlem!

2 min

Arrenca el 2012 i ara, més que mai, moltes mirades estan posades en l’actualitat i les tendències al voltant del Món Laboral. Amb xifres i noticies que moltes vegades no acaben de ser del tot positives, la realitat ens mostra com un gran nombre de professionals es troben actualment en procés de recerca de feina i reorientació de la seva carrera; en els millors dels casos, amb canvis de sector i/o ocupacions implícits.

Barcelona Activa, com Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Barcelona, està en permanent contacte amb el món laboral i congrega, al voltant dels seus projectes, equipaments i serveis, un seguit d’actors que conjuntament conformen la realitat del mercat de treball.

Per una banda, usuaris dels seus serveis que busquen orientació professional per accedir a noves feines o crear els seus propis negocis. Per altra, les empreses de la ciutat que també necessiten de talent per créixer i consolidar-se. Al mig, un seguit d’actors o intermediaris del mercat laboral, com consultores de Recursos Humans (RRHH), portals de feina, universitats, col·legis professionals i institucions públiques.

Gràcies a aquest permanent contacte queels equips tècnicsestableixen amb els usuaris i els actors laborals, Barcelona Activa arrenca aquest blog, en el que poder tractar temes d’interès al voltant del Món del Treball.

Aquest canal pretén generar continguts periòdics sobre orientació acadèmica i professional, recerca de feina, tendències en RRHH, desevolupament de competències, sectors econòmics amb oportunitats, perfils professionals més buscats o innovadors, gestió del talent, reclutament 2.0... i totes aquelles temàtiques que marquin l’actualitat del mercat de treball. Sempre aprofitant el potencial i els milers de recursos que ofereix elWeb Barcelona Treball i que anirem recomanant en funció dels temes tractats.

Volem també que aquest blog sigui un canal participatiu i obert a preguntes o consultes que els lectors puguin fer-nos arribar. Podeu suggerir temes als mateixos comentaris de cada publicació.

Moltes gràcies i benvinguts i benvingudes al Blog Barcelona Treball de Barcelona Activa.

Publicat per: Equip tècnic del Centre per al Desenvolupament Professional Porta22de Barcelona Activa.

stats