Empreses 21/04/2016

Generació Y? I això què és?

2 min

Has nascut entre la dècada dels 80 i l’any 2.000? Utilitzes les xarxes socials per contactar amb les empreses? No trobes feina del que has estudiat? Tan aviat et diuen que et falta experiència com que estàs sobrequalificat? Si la resposta a aquestes preguntes és afirmativa, pertanys a la Generació Y: joves marcats per la digitalització, les xarxes socials, el personal branding i en molts casos, per la manca d’oportunitats per accedir al mercat laboral, o almenys per treballar d’acord amb les pròpies expectatives, interessos i motivacions. En els darrers anys el col·lectiu jove ha esdevingut prioritari en el marc de les noves polítiques d’ocupació impulsades des de la UE, conscients de les preocupants dades sobre l’atur i el canvi cultural que necessariament han d’adoptar les empreses per tal de donar cabuda a la generació més preparada de la historia. Per tot plegat, a Barcelona Activa seguim ampliant l’oferta de cursos, serveis i itineraris professionals per a joves, i afegim un nou programa dins el marc de la Garantia Juvenil: Garantia d’Èxit BCN. Un programa integrador per a joves de la ciutat de Barcelona, que ofereix un ventall d’activitats ampli i flexible:

  • Si no saps per on començar a buscar... T’oferim acompanyament i assessorament a través de tutories personalitzades i formació en eines i recursos bàsics per iniciar un procés de recerca de feina.
  • Si no tens clar de què vols treballar... Pots apuntar-te als tastets professionals, que t’ofereixen l’oportunitat de provar una professió i descobrir noves vocacions i/o interessos professionals.
  • Si necessites conèixer i potenciar els teus punts forts o definir els teus objectius professionals... El Coaching laboral per joves t’ajudarà a treballar l’autoconeixement i la motivació vers la recerca de feina.
  • Si vols formar-te en una professió vinculada a algun dels sectors amb més demanda al mercat laboral... Apunta’t a la nostra formació professionalitzadora en el sector turístic, d’hostaleria, logística, comerç i màrqueting .
  • Si creus que et manca una formació especialitzada que t’ajudi a assolir el perfil tècnic que demanden les empreses... Vine a fer una formació a mida de les teves necessitats.
  • Si necessites que un professional expert i en actiu t’aconselli sobre el sector que més t’interessa... Apunta’t a fer Mentoring .

Participa i podràs construir el teu propi itinerari en funció de les teves motivacions, interessos i necessitats i accedir a un dels 400 llocs de treball vinculats al programa Garantia d’Èxit Si estàs interessat envia’ns un correu a mailto:garantiadexit@barcelonactiva.cat amb les teves dades de contacte o apunta’t a una sessió informativa. Publicat per: Irene Rios, Equip Tècnic de Barcelona Activa

stats