Empreses 14/03/2013

Borses de Treball: Canvis i Tendències

2 min

Tots coneixem les borses treball com un canal de recerca de feina canal de recerca de feinaque ens permet registrar el nostre currículum, amb l’objectiu de trobar feina. Però aquesta eina ha evolucionat molt des del seu origen.

Primer van ser les creades per les universitats amb l’objectiu de que els seus alumnes trobessin feina. Posteriorment s’amplien a tot tipus d’institucions, públiques i/o privades i es divideixen en diferents tipus: portals online d’ocupació, associacions professionals, gremis, escoles, sindicats, webs corporatives...

De totes aquestes, degut al gran impacte d’Internet i les noves tecnologies, les que més han crescut han estat les virtuals, provocantcanvis substancials com:

killer questions” Quines són les tendències d’aquestes borses virtuals?

JobTransportTicJob Trabajar en AlemaniaJapó. freelanceNubeloSkillpagesMakeaNet , WorkmunitySocial Jobs Amb totes aquestes eines a disposició del candidat, el més profitós és establir una estratègia eficaç en el nostre procés de recerca de feina, per no perdre’ns entre tantes alternatives. És recomanable escollir les plataformes adequades segons l’objectiu professional i diferenciar-se de la resta de candidats, per exemple, apropant-se a l’empresa que té la vacant i postulant directament al seu web.

Publicat per:Montserrat Vidal,Equip Tècnic del Centre per al Desenvolupament Professional Porta22 de Barcelona Activa.

stats