Empreses 14/10/2013

Apps per a potenciar la carrera professional

2 min

L’ús de les aplicacions mòbils està en augment als països en el que s’ha estès el consum de smartphones i dispositius mòbils més enllà de per tan sols comunicar-se. Tant és així que hi ha estudis que conclouen que Espanya és el país número 1 en penetració d’aquests dispositius a Europa i que el nombre d’usuaris actius d’apps ha crescut un 83% en el 2013.

De manera correlativa també s’ha disparat el nombre d' apps dedicades a la carrera professional, com ja vam introduir fa uns mesos al post “Tendències en la recerca de feina: Apps mòbils”. En aquesta ocasió, repassarem aquelles aplicacions que poden ampliar les oportunitats d’èxit en el desenvolupament professional.

Noves apps per a la recerca de feina

Perfil empleo Jobeepermetacercador Casual Jobs Bochoio Jet a job interview Publimobile Apps per a millorar professionalment

Jorte Toggl Google keep Golsie Idonethis Algunes d’aquestes apps van ser explicades per la orientadora professional Ari Vigueras en la taula rodona que Barcelona Activa va organitzar sobre aquesta temàtica, en el marc de les conferències deDiàlegs al mercat de treball.

Publicat per:Sara Jurado,Equip Tècnic de Barcelona Activa

stats