REINVENTA'T
Empreses 02/06/2013

Reinventa't

Després de tancar el seu negoci financer, dos emprenedors de Granollers llancen un servei de gimnàs 'online' per a tota la família

Andrea Rodés
2 min
Reinventa't

Finances

L'Orlando Pérez i el Sergio Recio van fundar fa uns anys Broker Finance, un servei online d'intermediació financera. La crisi va fer minvar l'activitat del seu negoci, però no el seu esperit emprenedor. Xerrant amb el Jordi Marsal, propietari d'una cadena de gimnasos, van detectar que cada cop hi ha més gent que vol fer esport però no en fa.

Classes reals

"El repte era donar solució als quatre motius principals pels quals la gent no fa exercici: falta de temps, mandra de desplaçar-se, dificultats econòmiques o vergonya de mostrar el físic en públic", diu Pérez. Així neix Ictiva, una web amb més de 300 vídeos de classes dirigides amb monitors reals, per a tots els membres de la família, accessible 24 hores.

Tarifa plana

Amb el pagament d'una tarifa plana, els usuaris d'Ictiva poden seguir des de classes de ioga i preparació per al part fins a pilates o exercicis de rehabilitació per a gent gran. Les tarifes oscil·len entre els 6,66 euros al mes i els 79,95 euros anuals. Els vídeos es poden veure des de qualsevol dispositiu connectat a internet, com tauletes, portàtils i televisors amb wifi.

Caprabo

El capital inicial del projecte són els 150.000 euros aportats pels 3 socis, però ja hi han invertit més del doble per desenvolupar la plataforma i les gravacions dels vídeos. Per donar-se a conèixer, han engegat una campanya a les xarxes socials i han firmat un acord amb Caprabo per incloure una subscripció a Ictiva en la seva cistella regal per a nens acabats de néixer.

Pilates al saló de casa

Són la versió 2.0 dels vídeos d'aeròbic de Jane Fonda. Els fundadors d'Ictiva han ideat un concepte de gimnàs online amb classes dirigides per a tota la família i esperen arribar als 15.000 registres aquest any.

stats