REINVENTA'T
Empreses 19/05/2013

Reinventa't

En tancar l'empresa de gran consum on treballava i quedar-se a l'atur, la Marta va decidir dedicar-se a la seva passió, la moda

Beatriz Arias
1 min

Aparador virtual

Dress2b és una web per localitzar en quines botigues de moda de Barcelona es poden aconseguir determinades peces de roba. Un cop localitzades, els usuaris poden anar a la botiga per fer la compra físicament. "Des de feia temps volia crear una plataforma que permetés enllaçar virtualment el local i els compradors", diu la Marta, co-fundadora de Dress2b.

Creixement

La Marta i la seva parella, el Ferran, van llançar la web al novembre amb 20 botigues subscrites i ara ja superen la cinquantena. "Al principi va costar que les botigues s'hi animessin, però després va anar rodat", recorda la Marta. La inversió inicial va ser de 10.000 euros i preveuen facturar-ne uns 50.000 a finals d'any. Ara busquen més finançament.

Cercador

Les botigues subscrites paguen una quota mensual de 30 euros a canvi d'exposar els seus productes i beneficiar-se de la promoció de Dress2b. Els usuaris troben els articles buscant per barri, per peça de roba, per botiga o per estil i ocasió. Dress2b s'encarrega d'anar al local a fer les fotos. "Últimament no donem l'abast actualitzant l'estoc", diu la Marta.

Venda 'online'

Algunes botigues paguen un extra per sortir més destacades o per posar bàners de publicitat a la web. En el futur, una altra via d'ingressos serà oferir la plataforma d' e-shop a les botigues que no en tenen una de pròpia. La Marta ho justifica: "Ens hem trobat gent de fora de Barcelona que ha contactat directament amb la botiga perquè li fes arribar un article".

Qüestió d'estil

Les botigues associades a Dress2b acostumen a ser petites, de dissenyador local o multimarca, però no grans cadenes. "Donem opcions als que no volen anar vestits igual que la resta", explica la Marta.

stats