LA SETMANA

Pere Laymon: "De petit volia ser escombriaire"

Pere Laymon: "De petit volia ser escombriaire" Zoom

Quina va ser la seva primera feina?

Com a projectista industrial.

A què es dedica actualment?

Ara mateix dirigeixo Miquel Alimentació, on ens dediquem al comerç majorista.

Quan era petit, què volia ser de gran?

Escombriaire.

Quants metres quadrats té el seu despatx?

Uns 26 metres quadrats.

De quina decisió del passat es penedeix?

De no haver passat més hores amb els meus fills, la meva família i els meus amics.

Quanta estona passa cada dia a l'oficina?

Unes 10 o 12 hores.

Quanta estona parla per telèfon cada dia?

Entre telèfon i videoconferències, una o dues hores.

iPhone o BlackBerry?

iPhone.

¿Serveixen d'alguna cosa els dinars de negocis?

Depèn del negoci i la persona.

A part del seu habitatge i dels estudis, quina és la despesa més important que ha fet mai?

Una autocaravana per gaudir de la natura.

De què li ha servit el que va estudiar?

Per aprendre a esforçar-me i tenir una metodologia.

Per quin motiu canviaria de feina?

Ho faria quan m'avorrís la que tinc actualment.

Té algun ídol? Quin?

L'harmonia de l'Univers.

Digui el nom d'algú que estigui sobrevalorat.

Crec que el temps ubica a tothom al seu lloc. Si no és en aquesta vida, serà en la propera.

Amb quina regularitat inverteix a borsa?

No crec en la borsa, he perdut l'esperit inversor. Gairebé tot és especulació.

¿Té alguna mania o costum que no trenqui mai?

Deixar cada dia la taula del meu despatx totalment ordenada i preparada per a l'endemà.

Quina habilitat és imprescindible per fer negocis?

Cal tenir disposició al canvi, una bona intuïció i tenir una actitud dialogant.

Què és el pitjor que ha de fer a la seva feina?

Prescindir d'una persona.

És d'esquerres o de dretes?

No crec en esquerres o dretes, crec en les persones, la coherència, el sentit comú i l'equitat.


Director general de Miquel Alimentació Grup